Wednesday, 21 December 2011

CleverbOt Punya Pasal.!

Assalamualaikum w.b.t tO all new blOgger n Old blOgger.. hOw r u 2day? i'm fine at here.. hehehe chewahhh! ckp ENglish nah.. bhahahahha~ giler jap Myrah.. Myrah ta taO btOL ker tk ayt Myrah.. eh! ari nie Myrah nk bwak kOrang ke alam cleverbOt.! wehuuu~ ape tu cleverbOt? 

Ala.. ad Org kate cleverbOt tu rObOt.. asl ade 'bOt' kat blkang da rObOt ea? huhu ape lha kOrang niy, huu~ Myrah ta taO lha cleverbOt tu ape. Myrah cume taO dri mulut Org ja.. web cleverbot tu bleh chatting2 lha.. btw, kter ta taO sper yg reply chat kter.. huhu~ b'serah ja.. smlam Myrah ad chat dgn cleverbOt.. huhu mesti kOrang t'cnyum sensOrang bace ayt kami.. well! =D

Myrah epi smlm cz bace ayt mr. cleverbOt.. huhu tp, ta taO kt ner lucunya.. eh! nk tgOk tak ayt yg ktOrang chat.. meyh cni: kOrang bace ayt yg ad dlm gmbr tu Oke? fOnt wrna hitam yg Myrah punyer n fOnt wrne biru yg dye punya! selamat menOntOn ::



wahahahhaa~ cOoL kan kami? huhu kOrang nk cube try test chat dgn Mr. CleverbOt? kOrang juz klik sini n then ad ruangan untOk kter tlis sOmething, n then kOrang type jer aper yg kOrang nk Oke..
tulis ayat kOrang kt Myrah petakkan,kayh! Oke lha, stkt niy dulu untk ari niy.. bubye.. see u later, guys!


:: Suka? -LIKE- Rajin? -KOMEN- ::

1 comment: