Tuesday, 27 December 2011

Follower meningkat !

Assalamualaikum n Gud Afternoon.. wah! lame asenya tak sebut Good Afternoon.. as usual, Myrah slalu sbut Gud Afternoon, Teacher / Sir.. wehuu! =D oke, ari niy, Myrah bkan nk ckap psal good afternoon / good evening.. tp, Myrah nk ckap kt korang yg korang semua 'GOOD' sbb merajinkan diri untuk follow n terjah blog Myrah.. Myrah hepi doe!! :)

Oke, t/hari niy Myrah nk tnya korang.. berapa rmai follower d'blog korang? maybe dh rmai kan? alah! Myrah ckit jer.. korang dakpe r dh lama berada di alam blogger niyh.. Myrah dis year bru.. i dun care about it, kayh!! btw, Myrah akn kongsi sedikit rahsia sbab ape follower rmai d'blog kita.. Myrah bkn nk tnjuk yg blog Myrah ade follower yg xberapa rmai niy, tp ad soram mmber Myrah dye tnye Myrah :


adeh! ade ke patut dy tnya Myrah psal mende niy? huhu tak kuasa Myrah nk jwab mende niy.. apepun, thanks r sbab tnya Myrah mende niy. leh gak Myrah wat entry.. huhu pada sahabat blogger yg baru nk blaja niy, tentu korang teringin kan nk dpt follower rmai? meletupp gitu! hehe ape rahsia senior2 kita yg dh beratus2 follower dye? jum kita selongkar semua rahsia mereka!! act, bukan senang tau nk dpatkn followers ramai.. Myrah pn da kira bersyukur r, follower meningkat sehari dua niy.. :) meyh cni bace Tips di bawah::

# Post korang mesti lah menarik.. jgn duk wat ayat cm budak tadika.. kang xmenarik org nk bace.. huhu contoh :  Tak ke mcm ayt budak tadika? hehe
# Post korang tu jangan t'lebih panjang lah.. nnti orang bace 1/2 baris ayt n scroll ke bwah.. ades! pnjg lgi kena bace.. org len pun, trus bla dri blog anda.. 
contoh : terbeliak mata aku dibuatnya.. pnjg nk mmpos.. :)
# Korang kena pandai tarik minat peng-blogger yang duk tgah blog-walking uh.. jangan duk paksa2 org terjah blog  korang lah yer.. 
contoh: ayt dlm pic. niy dh kira paksa! huhu
# Korang join group psal Blogger kt fb.. korang ad FB kan? tak kan xder kut.. huhu.. Oke, Myrah bgi list group blogger kt fb.. so, boleh lh korang join an? *winkwink 
contoh: korang bleh klik pada tulisan di bwah niy..


Oke, tu jer kut tips yg Myrah tau nk tarik minat peng-bloggers follow blog korang.. hope korang faham la ape yg Myrah tulis.. segala keterlanjuran kata harap dimaafkan.. entry Myrah untuk ari niy, berhenti smpai sni dulu.. Myrah akhiri ayt dgn Assalamualaikum dan selamat ber-blogging. =)


:: Suka? -LIKE- Rajin? -KOMEN- ::

3 comments:

  1. Tahniah laa follower daa meningkat , tips berguna xD

    ReplyDelete
  2. zana & Susu: huhu.,, wat tips niy pn tgok dri pndgn sndiri la.. huhu klaw rase xsesuai maaf lah.. sbab tu jer yg Myrah prhtikan untk trik pengunjung follow blog kter.. gud luck untuk korang.. =)

    ReplyDelete