Friday, 23 December 2011

Fahami Situasi Blog !!



Assalamualaikum semua.. ape kabar semua? hope baik2.. Myrah kt cni baik lagi.. hehe~ amacam oliday korang dis year? mesty t'baik kan? hermmm.,, Myrah ade lha jgak t'baik tue.. huhu oke la, Myrah xnk pnjgkn citer lagi.. Myrah nk bwak korang ke alam blogger.. oke,

1st- korang kena tau ape itu blog.. bler korang dh tau, maka secara rasmi korang ikut kata hati korang.. nak wat blog ker tak..
oke, secara santifiknya Myrah bgtau yg blog ni b'maksud diari online kter, yg xtulis guner tgn, juz type.. tp, diari kiter nieh boleh dibaca oleh rkan2 kter.. so, ayat2 pedas tu korang jgn r tlis kt diari online korang.. kang xpasal2 ade org terase.. sbab tu klaw boleh ayt yg kiter duk type tu bia lah oke ckit.. hehe 


2nd- korang kena faham situasi blog..
oke, Myrah xtau nk komplain ape lgi.. yg pnting kiter kena faham situasi blog yg sebenar.. jangan duk sign up sajer blog.. tp, tuan lngsung tk guna.. dh b'habuk agaknya.. sbab tu, klau kter rse kter ni kurang idea or paper jer.. baik tk pyah duk wat blog lha.. japgi sian blog kter, dh nazak..  (:

3rd- kalau bawah umur tu tak payah ngada2 ade blog la..
huhu pah mula r duk tnyer senior2 blogger, hop tuh nk wat ganer, hop nih wat ganer.. huhu dop saloh klu bdak bwah umur nk wat blog.. tp, bler Myrah tgok gitu2 jer, kebanyakn budak2 dh ade blog.. usia yg baik untuk kter ade blog ialah 13 tahun+(ke atas) 


Oke la, setakat niy dulu entry Myrah untuk hari ni.. segala keterlanjuran kata harap dimaafkan sbab setiap manusia tidak terlepas daripada melakukan kesilapan.. Thanks :)
:: Suka? -LIKE- Rajin? -KOMEN- ::

2 comments: