Tuesday, 27 December 2011

Tak Pe Blog Tak Cute Pun!!

Assalamualaikum semuaa.. what r u doing right now? tgah terjah blog Myrah letttewww.. huhu klaw dh msuk blgo Myrah, follow2 lah ye.. hehe Ok, Myrah nk ckp kt korang tak pe blog tak cute pun.. jnji kita yg cute.. wuhahahaha~ xdak aih.. act, mmg xpe tak cute blog.. ade gak org dtg blog kita.. korang jgn r duk hias blog korang dgn berbagai2 widget.. tak ke memberatkan blog korang?

adeh! ayt Myrah pedas kan? hehe sori.. tp, serius Myrah ckp korang jgn r t'lalu semakkn blog korang dgn widget.. jap gy slow blog kita.. bila blog dh slow., sape nk terjah blog kita an? msukkn jer url blog kita.. kena loading 1/2 jam.. lmbat dowh! klaw p berak niy, mesti dh sat kn? hehe~ cuba korang prgi kt blog kwn2 korang yg rmai follower dye.. mesty xlama kn blog dy loading? haa! tu pasai Myrah duk sntuh psal blog ni..

kwan, xpe blog kita tak cute.. jnji post kita cute.. korang tak caye? jom tgok blog dark laki niyh.. juz 3post ad 200+ followers.. blog punya simple gile bhai.. huhu sbab dy pndai tarik pengunjung untuk mengunjung blog dye.. so, bila korang dh baca entry ni? ape korang nk wat? delete r widget kt tepi tu..

p/s:: korang nk del. widget pn tgok2 lah yer.. mcm daun yg jtuh kt tepi tu, del. r.. lmbatkn blog je.. hehe

oke, lastly Myrah nk mintak maaf klaw bahasa Myrah wat korang terase or menyampah.. k, assalam.. :)
:: Suka? -LIKE- Rajin? -KOMEN- ::

2 comments: